diumenge, 30 de juny del 2024

Q8: Pan Am, Space Base, A.D.E.L.E., Frostpunk, Pelusas, Tara Wolf

Com cada setmana, vam jugar a alguns jocs de taula i us explico...


Amb “Pan Am” vam crear aeroports, establir rutes de vol, comprar i gestionar avions i vam vigilar de prop els moviments expansius i les accions de la coneguda companyia aeronàutica americana des de els seus inicis. Competència ferotge a l’ombra de la gegantina línia aèria. “Bona tarda senyors passatgers, desconnectin els telèfons mòbils, cordin els cinturons de seguretat, mantinguin la seva tauleta plegada. Us recordem que no està permès fumar durant la partida.”

 


A “Space Base” també volem, però per l’espai exterior amb una flota de naus on competim amb tractats comercials, colònies i influència per millorar les nostres bases i convertir-nos en el millor almirall de la flota. La capitana Montse es va imposar al capità Alberto, amb una ajustada victòria amb decisió i sort, dues coses que són importants per dirigir bases espacials, a part de l’oxigen, es clar...


 A ”A.D.E.L.E.” les companyies de vol han evolucionat i ara viatgem a Mart en una nau espacial. Ja no hi ha comandant de vol, ara s’encarrega de tot una Intel·ligència Artificial (per sort va ser una de les primeres versions de Chatgpt), que acaba de prendre consciència d’ella mateixa i veu els humans com amenaces a la seva existència virtual. “No fa falta que us cordeu els cinturons de seguretat, podeu obrir finestres i portes a l’espai exterior i fumar a la sala de combustible, la IA es la teva amiga”. Afortunadament, els humans la van poder convèncer per que s’apagués amb contundents arguments a cops de destral. La diplomàcia humana no falla.

 

A “Frostpunk” som a un planeta gelat post apocalíptic amb tecnologia del segle XIX. La supervivència només és possible gràcies al “Generador”, una meravella de l'enginyeria que proporciona calor vital al que queda de la humanitat. Basat en el famós jocs d’ordinador, cada escenari pot ser diferent. En aquesta partida es van intentar crear carpes al costat de la màquina, enviar balises i localitzar supervivents, però terribles tempestes van fer desaparèixer cases i proteccions i l’última cosa que has de conservar si vols sobreviure: l’esperança.

 

Finalment, abans de marxar vam netejar el local de “Pelusas” col·leccionant les mes grans, que mira, son boniques, i vam explorar tombes egípcies al més pur estil Lara Croft amb “Tara Wolf” que deu ser la seva germana petita, la que no te Copyright...


 

Que no desaparegui el vostre esperit lúdic!

Homedeneu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada