diumenge, 30 de juny del 2024

Q13: Kabula, Dune: un juego de conquista y diplomacia, Arkham Horror: La era olvidada, Unmantched Adventures: Relatos asombrosos





Com cada setmana, hem jugat a alguns jocs de taula i us explico...


 

El *Kabula*, l’arbre màgic d’una illa de fantasia, garanteix la immortalitat i l’equilibri a l’univers, però quatre personatges trastornats de la Terra som transportats a l’illa per solucionar aquest “problema”... El joc utilitza un llenguatge i conceptes surrealistes i posa del revés el clàssic mon de fantasia d’herois i monstres. Un simple cranc de riu pot acabar amb qualsevol personatge. Un joc satíric, humorístic, desvergonyit, irònic, que recorda a Evan Dorkin i els seus còmics mordaços i denigrants. Família: aparteu les criatures!

 




I ja que estem a planetes de fantasia, a *Dune: un juego de conquista y diplomacia* Els Fremen es van alçar amb la victòria a la primera partida, per després veure com a la segona, la casa de l’Emperador va dominar el planeta i controlar la producció d’espècie. El joc no te res a veure amb el temps de duració de les pel·lícules o la lectura dels llibres, les partides van ser molt ràpides, potser perquè el jugadors anaven menjant espècie del propi tauler...

 


Al nostre planeta, els jugadors continuen lluitant i avançant, aquesta vegada amb èxit, contra terribles forces obscures al món de *Arkham Horror: La era olvidada*. La campanya avança no sense dificultats, (que no mori cap personatge ja és una cosa positiva) i ja veuen llum al final del túnel. Un túnel estret i una llum molt petita, hem de dir.

 


També als anys 50 al joc *Unmantched Adventures: Relatos asombrosos* uns herois desconeguts van unir forces i habilitats per evitar que el malvat “hombre polilla” i els seus sicaris executessin els seus plans malignes, amb una victòria que... ehem... em veig obligat a impugnar, ja que al costat del tauler hi havia una espelma encesa de Citronela, i clar a el “hombre polilla” li ploraven els ulls i no parava de tossir i esternudar... Partida impugnada!



Que no desaparegui el vostre esperit lúdic!

Homedeneu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada