diumenge, 30 de juny del 2024

Q6: El círculo roto, La era olvidada, Arkham Horror LCG, Root Los ribereños, Siege of Runedar, El bucle, Misión cumplida, Remix

 


Com cada setmana, vam jugar a alguns jocs de taula i us explico...


 

La lluita del bé contra el mal és un tema universal i constant, i és el que vam representar a dues taules, *”El círculo roto”* i *”La era olvidada”* dues expansions de *“Arkham Horror LCG”*. I sí, nosaltres érem els bons, i almenys aquesta vegada vam vèncer...de moment.


Mentrestant, a la taula del costat es jugava a *”Root i la seva expansió Los ribereños”* on veiem com els animalons del bosc també lluiten pel control del territori i la seva pròpia supervivència, i és que la natura és bonica i cruel alhora.

 


Una mica més lluny, al castell de Runedar uns guerrers nans eren assetjats pels enemics preferits del mon de fantasia: orcs, goblins i trolls. *”Siege of Runedar”*, un joc on resistir és vèncer!.


Vam acabar amb viatges temporals i missions amb *“El bucle”*, i trencant-nos el cap amb *“Misión cumplida”* i *“Remix”* dos jocs molt ràpids per obtenir les millor combinacions en poc temps. 

 

 

Que no desaparegui el vostre esperit lúdic!

Homedeneu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada