diumenge, 30 de juny del 2024

Q11: Port Royal, el señor de los anillos: viaje a Mordor, Excape, Pequeñas Grandes Galaxias, Dixit, Pelusas, Can’t Stop, Illusion, The Mind




Com cada setmana, hem jugat a alguns jocs de taula i us explico...

 

Dins dels dies de les festes del barri, vam fer una jornada dedicada a jocs familiars, curts i senzills, el que a l’afició denominem amb l’anglicisme “filler”. Un filler és aquell joc que s´explica en menys de 5 min, es juga en mitja hora i normalment és fàcil de transportar. Les temàtiques i mecàniques son tant diferents que és casi impossible que no trobis un que t’agradi. Els grans i petits de Morera (i més enllà) que es van apropar a la jornada van gaudir d’algunes d’aquestes petites joies, llegiu, llegiu...

 


Com a bons mariners de fortuna a *Port Royal* un grup temptava la sort, uns altres tornaren a reviure la aventura de *el señor de los anillos: viaje a Mordor* per destruir l’Anell, alguns vam intentar fer *Excape* per unes escales i a vegades empenyent algú, es van desenvolupar imperis a unes *Pequeñas Grandes Galaxias*, i un grupet enviaven missatges subliminals als altres amb les precioses il·lustracions de *Dixit*.

 


Uns quants van netejar el local de *Pelusas* (vaig veure algú que les col·leccionava) , i quatre jugadors vam veure com és d’important aturar-se a temps amb *Can’t Stop*, encara que costi. La percepció espacial i cromàtica va ser divertida i curiosa amb *Illusion* on a més de prendre decisions has de valorar les de la resta de jugadors.

 


Per acabar vam fer unes partides a un joc que... bé, més que un joc és una “experiència”, ja que vam veure que la sincronia mental i la connexió de pensaments és possible, existeix i es pot entrenar. *The Mind*, un misteriós joc recomanat pel Doctor Strange.



Que no desaparegui el vostre esperit lúdic!

Homedeneu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada