diumenge, 30 de juny del 2024

Q10: Arkham Horror LCG, Kick-Ass, Alta tensión

Com cada setmana, hem jugat a alguns jocs de taula i us explico...

 

Els cicles de missions encadenades continuen, però aquesta setmana els investigadors i també nosaltres hem experimentat dolor. A “El círculo roto” seriosos problemes ens van impedir finalitzar la missió amb èxit i vam veure que no sempre tot acaba bé, i a “la era olvidada” vam haver de lamentar la mort d’alguns de nosaltres. Aquesta setmana la fortuna ha estat esquiva, però ara és el moment de aixecar-se i continuar, i segurament de caure de nou i tornar-se a aixecar. Això és *Arkham Horror LCG*!

 


A *Kick-Ass* vam assumir el paper d’herois becaris amb la missió de defensar Manhattan, i vam lluitar contra enemics que apareixien constantment, segurament per assistir a una convenció de les forces del mal, perquè això era un no parar. Afortunadament els nostres aprenents d’herois van demostrar el coratge suficient per fer que triomfés el bé, a força de cops, ja ho sé, però és que a vegades una bona torta amb la mà oberta també fa justícia...

 


També vam fer de propietaris d’empreses elèctriques a *Alta tensión*, on vam veure que com a la vida real, està bé proveir d’energia a la població, però el més important és enriquir-se en el procés i superar i dominar als oponents en el control de la xarxa elèctrica i la seva distribució d’energia. La versió moderna de “...i es va fer la llum”.

 


 

Que no desaparegui el vostre esperit lúdic!

Homedeneu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada