diumenge, 30 de juny del 2024

Q7: El círculo roto, La era olvidada, Concordia, Illusion

 Com cada setmana, vam jugar a alguns jocs de taula i us explico...



A les dues expansions de “Arkham Horror LCG” que seguim el divendres, lluitem contra forces primigènies de poder inimaginable. A ”El círculo roto” ens enfrontem a efectes de bruixeria que ens obliguen a vegades a triar estranys companys de camí, com la “logia del crepúsculo de plata”. 

                   

A ”La era olvidada” vam veure com Lily escapava del perill deixant enrere a la seva sort als seus companys que van haver de lluitar a la selva per la seva vida. “Ja teníem la relíquia, i el més important era la missió” va declarar posteriorment... Això sí que son campanyes dures, no les electorals.

 

Jugant a “Concordia” ens vam traslladar dos mil anys enrere al Mediterrani controlat per l’imperi romà. Quatre  dinasties van planificar el seu ascens i expansió comercial per destacar per sobre de les altres. Un eurogame elegant, de normes senzilles però amb molta profunditat on vam veure amb sorpresa com la família més inexperta i jove es va convertir en la més poderosa de forma contundent. No sé si pels favors dels deus o per una cuidada dieta mediterrània.

 

També vam experimentar amb “Illusion” com és de difícil a vegades apreciar colors, volums i formes. Un jocs ràpid i divertit on s’enfronta el nostre nivell de comprensió visual al dels nostres oponents per intentar ser el jugador amb el millor “ull d’àliga”.

Que no desaparegui el vostre esperit lúdic!

Homedeneu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada