dissabte, 29 de juny del 2024

Q2: Las mansiones de la locura, Twilight inscription, Sushizock, Res Arcana

 Com cada setmana, vam jugar a alguns jocs de taula i us explico... 

“Las mansiones de la locura” és un joc col·laboratiu basat en l’univers d’horror còsmic creat per H.P. Lovecraft on vam interpretar a 5 investigadors de fets paranormals, utilitzant el suport de una detallada escenografia i una Aplicació. A l’escenari “a través de el espejo”. Un dels nostres amics investigadors va ser raptat per una secta amb la intenció de sacrificar-lo per realitzar horribles rituals d’invocació. Treballant en equip vam haver de resoldre dificultats i enigmes i lluitar contra sectaris i monstres, i escapar tots vius, es clar.

 

 “Twilight inscription” és un joc competitiu estil “roll and write” (tirar daus i omplir papers) ambientat al món fantàstic de “Twilight Imperium”, que ve amb uns components de gran qualitat. És sistema de taulers plastificats i retoladors de “guix líquid” amb grans daus que pot espantar per la immensitat d’icones a manegar, ja que deixa a Excel com una aplicació elemental, haha. Aconseguir punts amb petita interacció i administrar els teus 4 taulers de la teva facció per ser  la millor civilització va ser l’objectiu.

 

“Sushizock” és un joc ràpid competitiu on hem de menjar sushi per puntuar més ràpidament que els altres, però on hi ha peix també hi ha espines, i haurem de menjar algunes intentant que siguin les mes petites. Per fer-ho, forçarem la nostra sort llençant daus amb un ull posat al plat dels nostres amics. Un joc familiar, ràpid i senzill que s’explica en 5 minuts i es juga en 15.

A “Res Arcana” agafant el paper de druides, alquimistes i nigromants vam intentar demostrar ser el més gran mag aconseguint més punts de victòria que els altres. Amb una mà limitada de cartes i triant bé com utilitzar artefactes i llocs de poder,  vam competir per ser reconeguts com el mestre de mestres de la màgia.

Que no desaparegui el vostre esperit lúdic!

Homedeneu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada