dissabte, 17 d’agost del 2024

Q22: Tiburón, El Bucle, Arkham Horror LCG: El círculo roto, La era olvidada


Com cada setmana, hem jugat a alguns jocs de taula i us explico...


  Aquesta setmana vam tenir una trobada emocionant, amb una selecció de jocs que va mantenir tothom a la vora del seient. Entre malediccions arcaiques, investigacions terrorífiques, lluites contra un tauró sanguinari i viatges temporals amb una dosi de bogeria, no hi va haver cap moment d'avorriment.

 


Amb els nervis a flor de pell, vam decidir submergir-nos en el mar de terror amb el joc de taula Tiburón, basat en la icònica pel·lícula d’Steven Spielberg. En aquesta partida, els jugadors van assumir els papers dels personatges principals de la pel·lícula, mentre un jugador va tenir el terrible honor de ser el temible tauró blanc. El joc està dividit en dues parts: la primera, on el tauró caça en silenci pels voltants d’Amity Island, i la segona on, en una petita embarcació (“va a hacer falta un barco más grande...”) els tres supervivents intenten eliminar-lo abans que sigui massa tard.

 


Després d’una primera meitat en què el tauró va sembrar el caos i la por, eliminant a diversos banyistes, va començar una emocionant batalla final. Els jugadors humans van lluitar contra la bèstia fins a un moment culminant on només quedava un humà viu, enfrontant-se a la criatura marina en un duel final. Amb tots els jugadors aguantant la respiració, una tirada de daus dramàtica va decidir el destí de la partida: l’últim humà va aconseguir donar el cop de gràcia al tauró just abans que aquest s'empassés la seva última presa. Un final de pel·lícula, literalment! Si alguna vegada has somiat amb ser un heroi (o un temible depredador), Tiburón et garanteix una experiència plena d’adrenalina i crits (literalment).

 


 També vam continuar amb Arkham Horror LCG: La era olvidada i Arkham Horror LCG: El círculo roto amb el sisè episodi de la campanya. En aquest episodi del círculo, els nostres intrèpids investigadors es van endinsar a la boira d’unes illes remotes, on un poder obscur semblava bategar amb força. 

 


L'objectiu era simple en teoria: sobreviure i impedir la celebració d’un ritual, però com ja sabem, res és fàcil a Arkham. Els nostres herois van haver de combatre per conservar la seva pròpia salut mental, mentre exploraven illes i apagaven focs cabalístics. Però, malgrat les adversitats, els nostres valents investigadors van aconseguir desmantellar el ritual just a temps, tot i que van sortir-ne pels pèls. Però ja sabeu què diuen: el que no et mata, et fa més fort... o més boig, en aquest cas.

 

Per acabar, vam decidir relaxar-nos (o això crèiem) amb un joc d’humor i paradoxes temporals: El Bucle. Aquest és un joc cooperatiu on els jugadors han de treballar conjuntament per impedir que el malvat Dr. Foo, un científic boig, destrossi el continu espai-temps amb les seves màquines del temps. Els jugadors han d'anar corregint anomalies temporals i destruint els clons del Dr. Foo que s’apareixen en diferents èpoques, tot mentre intenten no crear més paradoxes en el procés.

 


La nostra partida va estar marcada per un desordre temporal constant. Tot i que semblava que teníem tot sota control, el Dr. Foo sempre estava un pas endavant, provocant catàstrofes inesperades. La combinació de les diferents habilitats dels nostres personatges ens va permetre trobar solucions enginyoses, però al final, després de moltes peripècies, no vam aconseguir restaurar l’ordre temporal, però com diuen al joc: "Tot ha tornat a la normalitat, o almenys a alguna versió semblant!"

Cada joc va aportar la seva pròpia dosi de tensió, riures i algun que altre crit. Cuideu-vos i recordeu:  

Que no desaparegui el vostre esperit lúdic!

Homedeneu


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada