diumenge, 7 de juliol del 2024

Q16: Arkham Horror LCG, Slay the Spire, Ratas de Wistar, Long Shot: El juego de dados


Com cada setmana, hem jugat a alguns jocs de taula i us explico...


 

 

Estic segur que heu sentit alguna vegada sobretot a pel·lícules nord-americanes que els personatges diuen la frase “tot anirà bé” com una mena de mantra tranquil·litzador, doncs bé, a la campanya “el círculo roto”, la frase a recordar seria “tot anirà bé menys a Arkham horror LCG”. Estem immersos a una cacera de bruixes molt especial on qualsevol localització pot eliminar-te de la partida, i ja sabem que es tracta d’un joc tens i emocionant, però els dissenyadors no animen gaire. Els llocs que hem de visitar per investigar son “la colina del ahorcado”, “la cripta maldita”, “el ático tenebroso”... No demanem que hi hagi una taverna que es digui “El unicornio felíz”, però vaja, es que ja estem tremolant abans d’entrar...

 


També hem tret a taula la versió física del joc digital “Slay the Spire”, un joc col·laboratiu d’exploració de masmorres i lluita amb enemics cada vegada més poderosos. 

  

A mida que s’avança, els nostres herois van intentar acumular experiència i habilitats suficients per vèncer les dificultats de les profunditats, però ahir, la victòria va ser pel bàndol enemic, que era l’amo de la masmorra i clar, jugava a casa. Honor i glòria als caiguts!

Com veieu, a una taula valents investigadors, a una altre mesa poderosos herois, i a “Ratas de Wistar” érem... rates de laboratori. Sí ja sé que no sembla molt èpic, però érem rates molt intel·ligents, que vam aconseguir escapar del laboratori i ens hem assentat a les proximitats d’una casa de camp molt interessant. En aquest Eurogame es trepitgen oportunitats per triar la millor acció i intentem coordinar moviments per optimitzar la obtenció de recursos i la creació de tecnologia. El nostre objectiu era superar a les nostres rates adversàries i convertir-nos en la rata líder de la colònia. Que per ser rates, tenim un objectiu molt humà, ja ho sé.

 

Finalment una partideta a un party game per alliberar tensions: “Long Shot: El juego de dados”. Vam anar a l’hipòdrom, on vam gaudir d’una esbojarrada carrera de cavalls i vam temptar la nostra sort per realitzar apostes que ens reportin grans beneficis. Per aconseguir-ho podrem entorpir als rivals i adquirir cavalls amb habilitats especials que ens permetin situar-nos al podi i triomfar apostant. Carreres ràpides i dinàmiques amb estratègia i caos.

Que no desaparegui el vostre esperit lúdic!

Homedeneu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada